Εταιρεία

Η εταιρεία Συμεωνίδης Ιωάννης ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την παροχή Λογιστικών, Φοροτεχνικών, Μισθοδοτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Λογιστικές και Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έχοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της εξειδικευμένους οικονομολόγους παρέχει υποστήριξη σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις από διάφορους τομείς δραστηριοποίησης όπως Τουρισμός, Εμπόριο, Υπηρεσίες, Βιομηχανία, Κατασκευές.

Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις οικονομικές διεργασίες της επιχείρησή σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχετε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Έχοντας ως γνώμονα τη σοβαρότητα, την αντικειμενικότητα και την προσήλωση στην πραγματικότητα, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα αναγκών και απαιτήσεων.

Διαθέτουμε την κατάλληλη υποδομή και εσωτερική μηχανογράφηση, την γνώση και την εμπειρία, για την καλύτερη δική σας πληροφόρηση, με στόχο να γίνονται πιο εύκολες οι αποφάσεις σας.

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η εμπεριστατωμένη παροχή οικονομικών συμβουλών προς τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και η υποστήριξή τους σε χρηματοοικονομικά θέματα.

Λογιστικό Γραφείο Συμεωνίδης